Mersin Tarsus’ta Terör Ögütü PKK/KCK Operasyonu

Mersin’in Tarsus ilçesinde terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken 2 kişi ise aranıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus merkezli 3 ilde terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik yapılan operasyonlarda haklarında gözaltı kararı verilen 15 kişiden 13 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin yakalanması içi çalışma başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütü faaliyetine dönüştürülen eylemlere katıldıkları tespit edilen, sosyal medya hesapları üzerinden bölücü terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.
Yapılan çalışma neticesinde Tarsus merkezli İstanbul ve Kocaeli illeri ile birlikte eşzamanlı operasyon yapan ekipler, Tarsus’ta 10 kişi, İstanbul’da 2 ve Kocaeli’inde 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler M.Ç. Kırklareli’de asker olduğu için ve H.S. ise Kocaeli 9 Eylül Üniversitesinde öğrenci olduğunu için gözaltına alınamazken, ekipler 2 şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.