Güncel » Yerel »

Mersin'de Siyasi Parti Temsilcisinden Gazeteciye Küfür ve Tehdit

Kınıyoruz...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de bir süre önce internet üzerinden yayın hayatına başlayan, yakın tarihlerde ise basılı olarak ve günlük yayınlanmaya başlayan gazetenin imtiyaz sahibine, iddiaya göre bir siyasi parti ilçe gençlik kolları başkanı sosyal medya üzerinden mesajla küfür ve hakaret etti.
Siyaset kulislerinin son günlerde daha yoğun trafiğe sahip olduğu şu günlerde, kentin ve kente hizmet için yola çıkmış aday adaylarının bağlı bulunduğu siyasi partiler ile parti teşkilatlarının tutumları özellikle ayrı bir önem taşıyor. Öyle ki bütünüyle parti temsilcisi ve görevlilerinin düşeceği yanlışlar, partilerine seçim arifesinde büyük zarar veriyor.
Mersin’de günlük olarak basılı, internet üzerinden ise online şekilde okuyucularıyla buluşan Sansasyonel Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi’ne yönelik sosyal medya üzerinden mesajla hakaret ve küfür ettiği iddia edilen bir siyasi partinin geçlik kolları başkanı olduğu söylenen şahısın bu hareketini, basının özgürlüğüne yapılan saldırı olarak görüp kınıyoruz…
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.