Yerel » Asayiş »

Mersin'de FETÖ'nün Yeniden Yapılanmasına Büyük Operasyon

Çok sayıda zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


@mersinhaber 'i takip et
Son dakika gelişmesi… Mersin’de düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 23 şüpheliden 9’unun çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Mersin Emniyet Müdürlüğünce, FETÖ/PDY Mersin ili yeni yapılanmasını deşifre etmeye yönelik olarak yapılan çalışma sonrasında yakalanarak gözaltına alınan 23 şüpheliden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yapılan yazılı açıklamada; ‘’ 14 şüpheliden 6 şüpheli etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak  2 şüpheli sağlık sebebiyle 6 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ile serbest kalmıştır’’ ifadelerine yer verildi. Tutuklanan kişilerin isimleri ise 'S.A., M.F.B., Y. A.D., H.Y., M.B., U. E., İ.H., A.G., G.T.' şeklinde duyuruldu.
Bilindiği üzere Mersin’de geçtiğimiz günlerde FETÖ’nün yeni yapılanmasına baskın yapılmış, operasyonların aralıksız süreceği ifade edilmişti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.