Güncel » Asayiş »

CHP’li Aday Adayı Ali Boltaç’dan İBT Medya’ya Ziyaret

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Boltaç, İBT MEDYA’yı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.


@mersinhaber 'i takip et
A.Adayı ve İş Adamı Ali Boltaç’ı İBT Medya Kurucusu İlbay Beyti Tutucu, Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik karşıladı. Tarsusla ilgili projeleri hakkında bilgi veren Boltaç, Tarsus’un kalkınması ve gelişmesinde medyanın önemine dikkat çekti.
Tarsus kapsayacak şekilde projeleri olduğunu dile getiren Boltaç, “Kim Tarsus’ta Taş Üstüne Taş Koymuşsa Allah Razı Olsun deriz. Ama gerçek manada Tarsus için yapılacak çok hizmet var. Tarsus’ta on binlik bir tarih var. Bu tarihi biz nasıl yayabiliriz. Bunu biz nasıl pazarlayabiliriz. Bu konuda ince düşünmek lazım. Burada medyaya da iş düşüyor. Bizim başkanlığımda tarafsız medyaya tam destek vereceğiz.” İfadelerini kulandı.
Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden İBT Medya Kurucusu İlbay Beyti Tutucu, medyandın siyasetle et ve tırnak olduğunu belirtti.
Tutucu, “İBT olarak bölgenin önde gelen prodüksiyon, yazılım ve tasarım şirketiyiz. Bu konuda bir çok önemli kuruluş ile birlikte güzel çalışmalara imza attık. Yaptığımız her çalışma kendi alanında örnek çalışmalar niteliğindedir. Çünkü bizler sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir şirketiz. Sizlere çıktığınız bu yolda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.