Güncel »

Tarsus Belediyesi 49.'uncu Açılışı Yapacak

Tarsus Belediyesi 49. açılışını Cuma günü yapacak


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Akşemsettin Cami, taziye evi ve okuma salonu 30 Kasım 2018 Cuma günü saat 13.00’de düzenlenecek törenle açılacak.
Açılışını yapacak oldukları Akşemsettin Camiinde ilk Cuma namazını kılacaklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, caminin Akşemsettin Mahallesine ve Tarsus’a hayırlı uğurlu olmasını sözlerine ekledi.
Başkan Can, “Açılışlarımıza, temel atmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar göstermiş olduğumuz gayretlerin ve çalışmaların artık meyvelerini alıyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi hizmetlerimiz ve çalışmalarımızı o bölgenin o mahallenin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendiriyoruz. Bunu belirlerken gerek muhtarlarımız gerekse bölgedeki vatandaşlarımızdan gelen talepleri analiz ediyoruz. Akşemsettin Mahallemizde de vatandaşlarımızdan gelen cami taleplerini değerlendirdik ve uygun yeri ayarlayıp hemen temeli atmıştık. Çok şükür Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışımız 49’ncu açılışımız olacak. Akşemsettin camimiz 1400 kişilik bir cami. Camiimizin altında taziye evi ve okuma salonu da mevcuttur. Mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun’’ ifadesini kullandı.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 30 Kasım 2018 Cuma günü saat 13.00’de Akşemsettin Mahallesinde düzenleyecek oldukları açılışa bütün vatandaşları davet etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.