Güncel » Asayiş »

Mersin’de Dehşet! Eşini Öldürüp Parçalara Ayırdı...

Kan donduran haber...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'deki vahşi olayda iddiaya göre bir kişi, boşanma aşamasındaki bankacı karısını öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı. Kadına ait bazı ceset parçaları mezarlıkta bulundu.
Alınan bilgiye göre olay merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İlçede ikamet eden M.E. (36) iddiaya göre bankacı eşi C.E.'nin kayıp olduğunu belirterek polise başvurdu.
İlk gelen bilgilere göre M.E.’nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen güvenlik ekipleri, kadının ailesi ile de görüştükten sonra araştırma başlattı. Çiftin ikamet ettiği evide arama yapan ekiplerin, kan izlerine rastladığı ve bunun üzerine M.E.'yi gözaltına aldığı ifade edildi.
Şüphelinin ifadesi doğrultusunda, kadının öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığı bilgisini edinen polis ekipleri, ceset parçalarının bazılarını Şehir Mezarlığı'nda buldu.
Zanlının, öldürdüğü eşinin cansız bedeninin bazı parçalarını iddiaya bir yakınının mezarının üzerine gömdüğü öğrenildi. Kan donduran olayla ilgili Mersin Emniyet Müdürlüğü yetkilileri herhangi bir bilgi paylaşmazken, şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.