Kültür Sanat » Siyaset » Güncel »

AK Parti A.Adayı Rüştü Çopur 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Tarsus Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Çopur  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak, "İnsanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde" dedi.


@mersinhaber 'i takip et
3 Aralık tarihinin 1992 yılından itibaren Birleşmiş Milletler (BM) tarafından uluslararası 'Dünya Engelliler Günü' olarak kabul edildiğini anımsatan aday adayı Rüştü Çopur 3 Aralık’ın insani duyguların en yoğun yaşandığı günlerden biri olduğuna dikkat çekerek mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Aslında bugün bir kutlama değil, farkındalık günüdür ve engellilerimiz aklımıza sadece 3 Aralık’ta gelmiyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Onların hayatlarını kolaylaştırmak; geleceğe umutla bakan, sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak için her tür desteği vermekte, projeler hazırlamaktayız. Engelli vatandaşlarımız; gerekli koşullar sağlandığında eğitim, bilim, spor, sanat, iş dünyası gibi pek çok alanda üstün başarılara imza atmaktadır. Onlarsız bir yaşamı asla kabul edemeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığımızın artacağı, sevgiyle kucaklaşacağımız nice günlerimizin olması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.