Akdeniz » Asayiş »

Mersin'de Cinsel İçerikli Hap Ele Geçirildi

Uyuşturucu tacirlerine darbe...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Akdeniz ilçesinden düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve cinsel içerikli hap ele geçirildi. Olayda 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Yapılan yazılı açıklamada; ‘’ Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanan ve Satan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda F.Y. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada 350 gr esrar maddesi, R.B. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 331 adet faturasız cinsel içerikli hap, 6 şişe faturasız içki, M.H. isimli şahıstan 170 adet cinsel içerikli hap, S.Ç.  isimli şahıstan 10 gr.esrar maddesi, T.B isimli şahıstan 0,5 gr eroin maddesi ile M.T. isimli şahıstan 3,81 gr eroin maddesi olmak üzere toplamda 360 gr esrar maddesi, 501 adet cinsel içerikli hap, 4,31 gr eroin maddesi, 6 şişe faturasız içki ele geçirilmiş, 6 şüpheli hakkında gerekli adli tahkikat başlatılmıştır’’ denildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.