Güncel » Yerel »

Mersin’de Etkili Olan Yağışlar Balıkçıları da Vurdu

Bir vatandaş sosyal medyadan paylaşım yaparak kızgınlığını dile getirdi...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin kent genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağmur balıkçıları da mahsur etti. 3 gündür işe çıkamayan balıkçıların maddi zararı olduğu ifade edilirken, bazı teknelerde de maddi hasar oluştu.
Kentte amatör ya da profesyonel olarak balıkçılıkla uğraşanlar, Çarşamba gününden buyana etkili olan sağanaktan olumsuz etkilendi. İşe çıkamayan balıkçıların maddi zarara uğrarken 3 teknenin de zarar gördüğü bildirildi.
Konuya ilgili olarak Mersin Bilinçli Sürücü (MBS) isimli sosyal medya grubunda paylaşım yapan bir vatandaş; ‘’F ırtınada 3 teknemiz zarar görmüştür... İtfaiye, Afad, Sahil Güvenlik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akdeniz Belediye Başkanlığı gibi kurum ve kuruluşlarımızdan yardım talep ettik... Yalnız kaldık... Bir kez daha anladık ki yalnız bırakılıyoruz... Kurumlarımız yalnızca ceza yazarken kendini hissettiriyor... Aidat alırken, ceza keserken içiniz rahat mı?’’ ifadelerini kullandı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.