Anamur » Siyaset »

Mersin Anamur'da Küçükalıç Ailesinden 50 Kişi İlçe Teşkilatını Ziyaret Ederek, İYİ Partiye Katıldı

İYİ Parti Teşkilatı Mersin Anamur’da büyümeye devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocaman’ın da geçiş yaptığı İYİ Parti Mersin Teşkilatlarında yerel seçime üç ay kala hareketlilik devam ediyor.
Bu kapsam da 7 Aralık günü Anamur İYİ Parti İlçe Teşkilatına Küçükalıç Ailesinden büyük katılım sağlandı.
Emekli Asker Kerim Küçük Alıç’ın önderliğini yaptığı Küçükalıç Ailesi yaklaşık 50 kişilik bir grupla önce İYİ PARTİ İLÇE Teşkilat Binasını ziyaret etti.
Ziyarette Küçükalıç Ailesini Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal Bulut ve parti yönetimi karşıladı.
Ziyarette Aile adına söz alan Emekli Asker Kerim Küçükalıç “ Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Türe gibi bende şanlı bir meslekten geliyorum. Sn. Başkanımızla bir çok görevde de karşılaşmışlığımız, birlikte hainlere karşı çatışmışlığımız vardır. Sayın İlçe Başkanımıza zaten ailem gibi bildiğim bir abimdir. Ben ve ailem şu an burada olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Yıllarca ülkeme asker olarak hizmet ettim, artık iyilerin yanında hizmet etmek istiyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda ailenin üye kayıtları yapılırken, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve İYİ Parti Erdal Bulut tarafından rozetler takıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.