Tarsus » Asayiş »

Mersin Tarsus'ta 38 Günlük Bebeğin Ölümü Şüpheli Bulundu! Savcılık Otopsi İstedi

Mersin Tarsus’ta, 38 günlük bebek, bilinmeyen bir nedenle öldü. Olayı şüpheli bulan Savcılık, bebeğin naşını Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Akdeniz Gazetesi internet sitesinde yer alan habere göre; bugün saat 10.30 sıralarında Yenice Jandarma Karakol Komutanlığına gelen ihbara göre, çadırlar bölgesinde şüpheli bir bebek ölümü gerçekleştiği bildirildi.
Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı ilk incelemede adı öğrenilemeyen ve 38 günlük olduğu söylenen bebeğin annesi, 21 yaşındaki H.U.; sabah saat 06.00 sıralarında ikamet ettikleri çadırda bebeğini emzirdiğini, bebeğin daha sonra kustuğunu ve bunun ardından uyuduğunu söyledi.
Saat 09.00’da ise bebeğin yanına gittiğinde nefes almadığını, durumu yakınlarına bildirdiğini söyledi.
Yapılan incelemede talihsiz bebeğin öldüğü tespit edildi. Ölüm olayını şüpheli bulan Savcılık, bebeğin naşını, Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.