Tarsus » Asayiş »

Mersin'de Cinayete Kurban Giden 2 Yaşındaki Miraç Kırçıl'ın Katil Zanlısının İfadesi Kan Dondurdu

Ağladığı için dövmüş!


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde emanet bırakılan 2 yaşındaki Miraç bebeği döverek öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı T.B.’nin ifadesi kan dondurdu. Zanlı, bebeği ağladığı için sürekli dövdüğünü söylemiş.
Olay Tarsus ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelmiş, T.B. isimli kişi kendilerine emanet olarak bırakılan bebeği döverek öldürmüştü. Olaydan sonra gözaltına alınan T.B.’nin ifadesi ortaya çıktı. Sabah gazetesinde yer alan hebere göre katil zanlısı T.B.’nin ifadesinde diş çıkaran küçük Miraç’ı ağladığı için sürekli dövdüğünü anlattığı belirtildi. Zanlının ağlayan çocuktan dolayı sinirlerine hakim olamadığı ve vahşeti gerçekleştirdiği belirtildi.
Öte yandan cinaytete kurban giden Miraç bebeğin babası Onur Kırçıl’ın eşinden ayrıldığı ve çocuğun velayetinin kendisinde olduğu belirtildi. Çocuğunu toprağa veren baba Onur Kırçıl, gerekli işlemlerin ardından İzmir’deki işine geri döndü.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.