Toroslar » Güncel »

Mersin Toroslar İlçesinde Kaybolan Bayram Göçmen Bulundu

Saatlerdir aranıyordu...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de akşam saatlerinde Toroslar ilçesine bağlı Doruklu mahallesi civarında kaybolduğu belirtilen epilepsi hastası Bayram Göçmen bulundu. Göçmen’in epilepsi nöbeti geçirdiği ve çalılıkların arasında sıkıştığı bildirildi.
Toroslar ilçesi kırsalında kaybolan vatandaştan iyi haber geldi. Doruklu Mevkiinde çadırda yaşayan Bayram Göçmen (37) isimli bir vatandaşın önceki gün akşam saatlerinde kaybolduğunun haber verilmesi üzerine Jandarma, AKUT ve UMKE Kurtarma ekipleri bölgede arama çalışmaları başlattı. Aralıksız devam eden arama kurtarma çalışmaları akşam saatlerinde mutlu sonla bitirildi.
Gelen bilgilere göre kayıp Bayram Göçmen’in epilepsi nöbeti geçirdiği ve çalılıkların arasında sıkıştığı ifade edildi. Ekiplerin hummalı çalışması sonucu Bayram Göçmen sıkıştığı çalılıkların içinde bulundu.
O anlarda büyük sevinç yaşanırken nöbet geçirmiş halde bulunduğu ifade edilen Bayram Göçmen hemen 112 ekiplerine teslim edildi. Göçmen’in tedavisinin yapılacağı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.