Güncel » Yerel »

Mersin'de Yeniden Yağışlar Bekleniyor! İşte Mersin'de Son Verilere Göre Hava Durumu Tahminleri

İşte kritik tarih...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan ve 3 gün boyunca aralıksız devam eden yağışlar Cumartesi günü ara vermişti. Kent genelinde yeni bir yağışlı hava  oluşumunun görüleceği bildirildi.
Meteoroloji’den alınan son tahminlere göre Mersin geneli Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece yeni bir yağışlı hava kütleinin etkisi altına girecek. Yağışlar Pazartesi gün boyu aralıklarla devam edecek. Yapılan son tahminlerde pazarı pazartesiye bağlayan gece yer yer kuvvetli, pazartesi ise orta ve hafif kuvvette etkili olması bekleniyor.
11 Aralık Salı günü ise Mersin merkez ilçeleri ve sahil ilçelerinde orta şiddette lodosun etkili olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur, 1500 rakım üzerinde kar olarak görülmesi bekleniyor. Lodosla birlikte yüksek kesimlerde de aralıklı sağanakların görüleceği tahmin ediliyor.

Mersin Hava Durumu için TIKLAYINIZ…
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.