Spor »

Kadınlar Basketbolda Mersin'in Namağlup Takımı Çukurova Basketbol'dan Şampiyonluk İçin Maça Çağrı

Kadınlar Basketbol Süper Lig'inde 8. haftayı namağlup tamamlayan, Çukurova Bastekbol takımı 16 Aralık Pazar günü saat 14.00'te Servet Tazegül Spor Salonunda şampiyonluk için BOTAŞ'la karşılaşacak.


@mersinhaber 'i takip et
Kadınlar Basketbol Süper Lig'inin 8. haftasında 16 puanla birinci sırada yerini koruyan, Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol Takımı, zorlu rakibi BOTAŞ'la yapacağı mücadele de "Bu şehre şampiyonluk yakışır" diyerek, Mersinlileri destek için maça bekliyor.
Karşılaşma, KBSL 9. haftasında 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 14.00'de Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşecek Çukurova (K) - BOTAŞ (K) karışlaşmasını izlemek isteyenler için maç günü saat 13.00 ve 13.30'da Edip Buran Spor Salonu önünden, 13.15 ve 13.30'te Forum Havaş Durağı önünden ücretsiz servis kaldırılacak. Başarılı temsilcimiz Çukurova Basketbol karşılaşmayı Mersinlilerin desteğiyle kazanacaklarını belirterek, takıma destek çağrısında bulundular.

Mersin Temsilcisi Çukurova Basketbol, EuroCup Women'de de Namağlup
2017 yılının Mayıs ayında, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Girne Üniversitesi’nin yarışmacı haklarının satın alınıp, kulüp tüzel kişiliğinin Mersin’e taşınmasıyla kurulan Çukurova Basketbol Kulübü Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroCup Women E Grubunda fire vermeden 10 puanla birinci durumda.
Çukurova Basketbol, EuroCup Women E Grubu 6. Maçı’nda 13 Aralık Perşembe günü saat 18.00’de İsveçli Umea A3 Basket takımı ile karşılaşacak. EuroCup Women’da yoluna kayıpsız devam eden takım, EuroCup Women’daki 5. maçını Mersin'de BOTAŞ ile oynamış rakibi karşısında 84 - 63 skorla galip gelmişti.
Önceki haftalar gibi 6. haftayı da kayıpsız geçmek isteyen takımın kadrosunda maç öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.