Anamur » Güncel » Yerel »

Mersin'de Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'den 'Fırtına' Uyarısı

Son dakika uyarısı yaptı...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika duyurusu yayınlandı. Duyuruyla yapılan uyarıda Akdeniz için fırtına uyarısı yapıldı. Uyarı sonrası Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’den de önemli bir paylaşım geldi.
Meteoroloji duyurusunda; ‘’ Akdeniz'de yarın (12.12.2018 Çarşamba) ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı, akşam saatlerinde Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün (12.12.2018) son saatlere kadar etkili olacağı tahmin ediliyor’’ denildi.
Anamur İlçe Belediye Başkanı Mehmet Türe ise sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımında; ‘’ Vatandaşlarımızın dikkatine ! Mersin İl Acil ve Afet Durum Müdürlüğünden duyuru; Yarın ( 12.12.2018)sabah saatleri ve Akşam saatleri arasında şiddetli fırtına ve yağmur beklenmektedir. Her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması adına vatandaşlarımızın dikkatli olması rica olunur. NOT: herhangi bir afet durumunda 0324 814 11 15 numaralı telefondan belediyemize ulaşarak yardım talep edebilir, ihbarda bulunabilirsiniz’’ ifadelerini kullandı.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.