Tarsus » Asayiş »

Tarsus Zabıtasın’dan Çöp Ev Operasyonu

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen şikayetler üzerine çöp ev haline gelen bir evi boşalttı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Akşemsettin mahallesi 0120 sokak üzerinde bulunan bir evden kötü kokuların geldiği ve kaldırım işgali yapıldığı konusunda ihbar hattına gelen şikayet üzerine adrese giden Tarsus Belediyesi zabıta ekipleri adreste bulunan evin çöp ev olduğu içeride evsel atık, hurda tabir edilen ( pet şişe, demir, plastik vb. ) atıkların olduğu, kaldırım üzerinde istiflenmiş kağıt ve teneke parçalarının bulunduğunu tespit etti.
Daha sonra Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerininde desteğiyle olay yerine giden Tarsus Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler bahse konu evin içinden ve çevresinden 22 kamyon, yaklaşık 60 ton hurda malzeme temizliği yaptı.
Zabıta ekiplerinin yaptığı açıklamada müsadere altına alınan hurdaların geri dönüşüme kazandırıldığı ve şahsa idari yaptırımın uygulandığı bildirildi.







Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.