Güncel »

Vali Su, Özel Çocuklara Yönelik Düzenlenen Spor Şölenine Katıldı

Vali Ali İhsan Su, 'Koşabiliyorken Koş' projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel çocuklara yönelik düzenlenen Spor Şölenine katıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde gerçekleştirilen programa Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra;Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören yaklaşık 500 özel çocuk, eğitmenleri ve aileleri ile birlikte katıldı.
Renkli anlara sahne olan programda halk oyunları gösterisi, çuval yarışları, halat çekme, bocce, 60 metre ve 100 metre koşuları gibi çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Program süresince özel çocuklarla yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su, sporcularla bocce oynadıktan sonra yapılan çuval yarışmalarını ilgiyle izledi. Çocukların gönüllerince eğlendiği Spor Şöleni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.




Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.