Asayiş »

Mersin'de Cuma Namazı Çıkışında İntihar Girişimi, 23 Yaşındaki İşsiz Genç Adam İntihar Etmek İstedi

Cuma Namazının ardından, Ulu Camii yanındaki inşaat halindeki binanın tepesinde intihar girişimi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Akdeniz İsmet İnönü Bulvarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Lostra binası yanında (Ulu Camii yanı), uzun yıllardır inşaat halindeki 15 katlı binanın tepesine çıkan Şehmuz Y. (23) isimli vatandaş, intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, isminin Şehmuz Y. (23) olduğu öğrenilen vatandaş işsizlik sorunu nedeniyle, saat 15.10 sıralarında, Merkez Ulu Cami yanındaki inşaat halindeki 15 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine, kısa sürede olay yerine Polis ve İtfaiye ekipleri  sevk edildi. Polis ve diğer yetkililer Şehmuz Y. (23) isimli işsiz adamı ikna çalışmalarını başlatırken, Sağlık ve Mersin Büyükşehir İtfaiye ekipleri de olay yeirnde hazır bulunduruldu.İnşaat çevresinde Polis güvenlik çemberi oluşturulurken, uzun ikna çabaları sonuç verdi ve intihar etmek için inşaat halindeki 15 katlı binanın tepesine çıkan Şehmuz Y. (23) ikna edilerek aşağı indirildi.



Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.