Güncel »

Şehit Kıdemli Başpolis Memuru Turhan Kara Mersin'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görev Şehidi Turhan Kara için Mersin'de tören düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin-Erdemli otoyolu Kuyuluk mevkiinde önceki akşam (13 Aralık 2018 Perşembe günü), kamyonun emniyet şeridindeki Polis otosuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Şehit olan Kıdemli Başpolis Turhan Kara'nın (50) Mersin Muğdat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Evli ve 2 erkek çocuk babası olduğu öğrenilen Şehit Polisin için düzenlenen cenaze töreninde, oğulları Uzm. Çvş. Onur Kara, Mak. Müh. Öğrenicisi Halil U. Kara, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin İl - Merkez İlçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Kıdemli Başpolis Turhan Kara'nın naaşı Hz. Mikdat Camii'nde (Muğdat Camii) ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mezitli Mezarlığına defnedildi.
Öte yandan, Şehidin Dirimkent Sitesi Akdeniz Mahallesi, Akın Cd.33340 Mezitli adresinde bulunan evinde 14 Aralık 2018 Cuma günü (bugün) saat 18.00 de Mevlidi Şerif programı düzenlenecek.
Canlı Yayın Kaydı: https://www.facebook.com/kanalotuzuc/videos/262028327767391/
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.