Aksa'dan Mersin'de Doğalgaz Kesintisi Açıklaması

Son dakika gelişmesi...


@mersinhaber 'i takip et
Son dakika gelişmesi… Mersin’de, devam eden Anıt Katlı Kavşak yapım çalışmalarında doğalgaz boru hattında tahribat oluştuğundan kent genelinde gaz kesintisi olacağı bildirildi.
Alınan bilgiye göre Mersin merkez ilçelerde zorunlu olarak doğalgaz kesintisi meydana geldi. Kesintinin sebebinin Anıt Katlı Kavşak yapım çalışmaları sırasında doğalgaz boru hattında meydana gelen tahribattan kaynaklandığı ifade edildi. Bu kapsamda Toroslar, Akdeniz, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde doğalgaz akışı sağlanamayacak. Yetkili firmadan yapılan açıklamada evlerdeki kombi cihazlarının kapatılması gerektiği ifade edildi.
Aksa Doğalgaz’dan yapılan açıklama şu şekilde; ‘’Yapılan kazı çalışmaları sırasında Mersin ilimizin Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir bölgelerini besleyen çelik hattımıza hasar verilmesi nedeniyle bu mahallelerde geçici süreyle gaz kesintisi yaşanacaktır. Gaz akışı, hasarın giderilmesinin ardından en kısa sürede tekrar sağlanacaktır. Kesinti süresince tarafımızdan yeni bir bilgilendirme yapılana kadar cihazlarda bir arıza yaşanmaması için kombilerinizi lütfen kapatınız.’’
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.