Tarsus » Güncel »

Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi 33 Yaşında

Tarsus'ta günlük olarak yayımlanan, Yazı İşleri Müdürlüğünü Emre Geçim'in yaptığı, Yeni Doğuş gazetesi 33. yaşına girdi.


@mersinhaber 'i takip et
Yerel Basının içinde bulunduğu bu zor dönemlerde, aralıksız olarak günlük yayın yapan Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi, 32 yılı geride bırakarak, 33. yılına "Merhaba" dedi.
Merhum Gazeteci Mehmet Geçim tarafından 1986 yılında kurulan, kuruluşundan bu yana Halkın gözü, kulağı ve sesi olan, halkın menfaatleri doğrultusunda yayın hayatını sürdüren, Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi, İsmetpaşa Bulvarı Mersin cad. Özaltın Apt. altı 84/A Yeni Doğuş Gazete ve Baskı tesislerinden idare ediliyor.
Aynı zamanda YeniDogus.net internet portalından tüm dünyaya yayın yapan Gazete 33. yılına dair yayınladığı duyuruda, "Yönetimi olarak aldığımız karar ile bu yıl kutlama yapmayacağımızı okuyucularımıza ve sevenlerimize ilan ederiz. Gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ederiz…" bilgisini paylaştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.