Tarsus » Eğitim » Güncel »

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Tarsus’a Geldi, Üyelerle Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim Sen Tarsus Şubesi'nin düzenlediği bölgesel istişare toplantısı yapıldı.  Toplantıya Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan ve belediye başkanı Şevket Can da katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Türk Eğitim Sen Tarsus Şubesi'nin düzenlediği bölgesel istişaretoplantısı My Life Plaza’da yapıldı. Toplantıya Tarsus Belediye başkanı Şevket Can,Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan,Türk Eğitim Sen Tarsus şube başkanı Yaşar Yılmaz, Türkav Tarsus şube başkanı Özden Sarı ve Türk Eğitim sen bölge başkanları ve üyeleri katıldı.
Tarsus Şube başkanı Yaşar Yılmaz ve Genel Başkan Talip Geylan birer konuşma yaptılar.
Verilen sendikal mücadeleyi ve eğitim çalışanlarının sorunlarını masaya yatırıldı.
Yaşar Yılmaz, temsilcilere, gösterdikleri gayret ve onurlu duruşlarından ötürü teşekkür ederek, ‘’sizler bizim uç beylerimizsiniz’’ dedi.
Genel Başkan Talip Geylan da çalışanların sorunlarını dile getirerek; yaşanan ekonomik krizden dolayı eriyen memur ve emekli maaşlarına ek zam talep etti. Konuşmaların ardından soru cevap ve sohbet şeklinde program devam etti.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.