Mersin’de Okullar Tatil Mi?

Mersin merkez ve ilçeleri dahil, Doğu Akdeniz için meteroloji tarafından yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından öğrenci ve veliler 19 Aralık Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor


@mersinhaber 'i takip et
İlgili kurumlar tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından binlerce öğrenci ve öğrenci velileri 19 Aralık Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. 18 Aralık Salı günü gece itibariyle Mersin ve ilçeleri nde etkisini gösteren sağanak yağış 20 Aralık sabah saat 06:00 ya kadar etkisini sürdürecek.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan şiddetli yağış uyarılarının ardından Mersin Valisi Ali ihsan Su resmi Twitter hesabından duyuru yaparak, Mersin genelinde 1 günlüğüne eğitim ve öğretime ara verildigini bildirmişti.
19 Aralık Çarşamba günü için henüz valilik tarafından yapılmış bir tatil açıklaması bulunmuyor.
Olası bir tatil açıklaması gelirse Mersinhaber.com olarak, Kısa sürede siz değerli okuyucularımıza mutlaka duyuracağız.
Gündüz itibariyle başlayan sağanak yağış gece boyunca etkisini sürdürecek, gündüz itibariyle başlayan sağanak yağış gece boyunca ikisini sürdürecek, Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından yapılan önemli uyarıda şiddetli yağışlara bağlı olarak ani sel ve su baskınları meydana gelebileceği bildirildi. Yapılan uyarıda kurum ve kuruluşların olası sel felaketlerine karşı hazırlıklı olmaları istendi.
DİKKAT!!! ANINDA HABERİNİZ OLMASI İÇİN TAKİP EDİN;
Facebook: facebook.com/mersinhaber 
Twitter: twitter.com/mersinhaber 
Instagram: instagram.com/mersinhaber


.
.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.