Mersin Anamur Ören Mahallesinde Hortum Felaketi

Mersin’in Anamur ilçesinde hortum meydana geldi


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde iki hafta ara ile muz seraları, çilek tarlaları ve zeytin bahçelerini yerle bir eden hortumun bir benzerinin saat 21:00 sularında Total Petrol ofisine yaklaşık 200 metre batı da etkili olan hortumun, deniz ile D-400 karayolu arasında kalan bölgede etkili olduğu öğrenildi.
Anamur Ekspres Mithat Ünal’ın haberi - Geçtiğimiz günlerde iki hafta ara ile muz seraları, çilek tarlaları ve zeytin bahçelerini yerle bir ederek yaklaşık 15 milyon lira zarara neden olan hortum bu kez de Antalya-Mersin karayolu Batı yarma bölgesinde etkili oldu. Saat 21:00 sularında Total Petrol ofisine yaklaşık 200 metre batı da etkili olan hortumun, deniz ile D-400 karayolu arasında kalan bölgede etkili olduğu öğrenildi. Vatandaşlar, günün ağarması ile zararın daha belirgin ortaya çıkacağını söylüyorlar.
Anamur Ören Mahallesi Zadife Bakkal mevkiinde ( kanal yolunda ) meydana gelen hortum seralara zarar verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.