Güncel »

Mersin'de Genç Kız 8. Kattan Kendini Atarak İntihar Etti

Mersin Mezitli'de bir sitenin 8. katındaki apartman dairesinde ailesiyle birlikte yaşayan genç kız, iddiaya göre evde yaşanan tartışmanın ardından evin balkona çıkarak kendini boşluğa bıraktı.


@mersinhaber 'i takip et
İntihar olayı, 18 Aralık Salı akşamı saat 21.00 sularında Mersin'in Mezitli İlçesi Merkez Mahallesi Vatan Caddesi 52112. sokakta bulunan bir sitede meydana geldi.
İddiaya göre, Evde ailesiyle cep telefonu yüzünden yaşadığı tartışma nedeniyle 8. katta bulunan evlerinin balkonuna çıkan E.Naz K.(16) isimli genç kız kendini bir anda boşluğa bırakarak intihar etti. Yaşanan olayın 112 Acile ihbar edilmesinin ardından kısa sürede Sağlık, Polis ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yüksekten beton zemine düşerek, kanlar içinde hareketsiz yatan genç kızın, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Öte yandan, polis intihar olayıyla ilgili soruşturma başlattı.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.