Güncel » Yerel »

Mersin'de Yağmur Ne Zaman Dinecek? İşte Mersin'de 20 Aralık Perşembe ve 21 Aralık Cuma Günü Hava Durumu

Meteoroloji'nin son tahminleri haberimizde...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de son 3 gündür aralıklarla etkisini arttıran yağışların yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji’den yapılan uyarıda yağışların 20 Aralık 2018 Perşembe günü sabah saat 06.00’ya kadar devam edeceği bildirildi.
Meteoroloji’den alınan son hava durumu verilerine göre Mersin kent merkezindeki yağışların 20 Aralık Perşembe sabah saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Yapılan açıklamada; ‘’ Çarşamba sabah saatlerinden itibaren Güneydoğu Anadolu’nun batısında etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’’ denilmişti. Aynı uyarıda yağışların Perşembe sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği ifade edilmişti.
Bugün gün boyu etkili olan yağmur, yarından sonra etkisini kaybederken Mersin’de Perşembe ve Cuma günü güneş yüzünü gösterecek. Meteorolojiden alınan tahminlere göre 20 Aralık Perşembe günü hava sıcaklığı gündüz en yüksek 17 derece, gece en düşük 9 derece olarak tahmin edilirken Mersin kent merkezinde gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Yine 21 Aralık Cuma günü hava sıcaklığı gündüz en yüksek 17 derece, gece en düşük 8 derece olarak ölçülecek; gün boyu güneşli havanın görülmesi bekleniyor.
Mersin genelindeki anlık duruma Mersin Hava Durumu bölümünden, Türkiye genelindeki son duruma ise Hava Durumu bölümünden ulaşabilirsiniz.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.