Güncel » Yerel »

Mersin'in 37 Mahallesinde 21 Aralık Cuma ve 22 Aralık Cumartesi Günü Su Kesintisi Yapılacak

Önleminizi şimdiden alın...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’de 37 mahalle 2 gün boyunca susuz kalacak. Daha önce MESKİ tarafından yapılan açıklamada Mersin’de su kesintisi yapılacak mahalleler teker teker sıralanmıştı, haberimizde bu mahallelerin isimlerini tekrar bulabilirsiniz.
Su kesintisiyle ilgili olarak MESKİ’den yapılan açıklamada, Toroslar ilçesi Anıt Katlı Kavşağı yapım işi kapsamında, su borularının deplase çalışması tamamlandığından, söz konusu boruların bağlantı çalışmalarının yapılacağı belirtilerek, bu nedenle 21 Aralık Cuma günü 08:00 ile 23 Aralık Pazar günü 08:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.
Açıklamada; kesinti nedeniyle Aydınlıkevler, Dumlupınar, Cumhuriyet, Barboros, Akkent, Eğriçam, Güvenevler, Bahçelievler, Hürriyet, İhsaniye, Nusratiye, Siteler, Gündoğdu, Hal, Müfide İlhan, Çilek, Özgürlük, Çay, Barış, Turgut Reis, Mahmudiye, Bahçe, Mesudiye, Yeni Mahalle, Üç Ocak, Güneş, Şevket Sümer, Karaduvar, Alsancak, Sağlık, Demirtaş, Turunçlu, Turgut Türkalp, Osmaniye, Tozkoparan, Selçuklar ve Kurdali mahallelerine su verilemeyeceği ifade edildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.