Güncel » Yerel »

Mersin'de 21 Aralık 2018 Cuma Günü Hava Nasıl Olacak?

İşte son meteorolojik veriler...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’de geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış sonrası güneş yüzünü gösterecek. Kentteki hava sıcaklıkları 2-4 derece artarken, güneşli günler bir hafta boyunca etkili olacak. Meteoroloji, Akdeniz’de güneşli havanın 21 Aralık Cuma gün boyu etkili olacağını bildirdi.
Meteoroloji’den alınan verilere göre 21 Aralık Cuma günü, Marmara ve Ege’de rüzgar orta kuvvete ve altına iniyor. Sabah saatleri yoğun olmak üzere sis oluşuyor. Bu durum cumartesi-pazar için de geçerli olacak. Akdeniz’de bol güneş var. Sıcaklık 16-17 derecelerde ölçülecek. İç Anadolu’da ise gece sıcaklıklar 0 derecelerde. Sakin havada sabah saatlerinde sis oluşuyor. Karadeniz ’den de yağışlar ayrıldı. Dar bir alanda Trabzon çevrelerinde zayıf bir yağış var. Bu yağış da hafta sonunda kesmiş olacak ancak bu sefer bölgenin orta kesimleri ıslanmaya başlayacak. Doğu Anadolu’da da yağış etki alanını daraltılıyor. Sabah saatlerinde sis oluşuyor. Güneydoğu’da ise bol güneş var. Sıcaklık 11-12 derecelerde.
Mersin’de yarın (21 Aralık Cuma) günü güneşli hava etkisini gösterirken sıcaklık değerleri 18/9 olarak ölçümlenebilecek. Önümüzdeki 5 gün boyunca bir yağış beklentisi olmadığı ifade edildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.