Aydıncık » Güncel » Yerel »

Mersin Aydıncık İlçesindeki Kazada 19 Yaşındaki Mustafa Mahir Sarı Hayatını Kaybetti

Henüz 19 yaşındaydı...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Aydıncık ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada bir genç hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre feci kaza Aydıncık ilçesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Henüz 19 yaşında olduğu ifade edilen Mustafa Mahir Sarı idaresindeki motosiklet, iddiaya göre henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücü Mustafa Mahir Sarı savrularak yere düştü. Kazayı görenler hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 ekiplerince müdahale edilen Mustafa Mahir Sarı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Feci kazada can veren gencin yakınları acı haberle sarsılırken sevenleri ve arkadaşları da sosyal medya üzerinden baş sağlığı mesajları paylaştı.
Genç yaşta hayattan kopan motosiklet sürücüsü Mustafa Mahir Sarı’nın aslen Gülnar ilçesi Ardıçpınarı köyünden olduğu öğrenildi. (MersinHaber.com)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.