Gülnar » Bozyazı » Aydıncık » Anamur »

Mersin'de 25 Aralık Gecesi ve 26 Aralık Çarşamba Hava Durumu

Meteoroloji uyardı...


@mersinhaber 'i takip et
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Mersin’in batı ilçelerinde bu akşamdan itibaren kuvvetli sağanaklar bekleniyor. Ayrıca fırtınanın da kent genelinde etkili olacağı ifade edildi.
Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle; ''Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.12.2018 Salı günü öğle saatleri ile gece saatleri arasında Muğla’da; Salı günü öğle saatleri ile Çarşamba sabah saatleri arasında Antalya’nın doğu ilçelerinde; Salı günü akşam saatleri ile Çarşamba sabah saatleri arasında Mersin’in Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''
Öte yandan yine Mersin ve bazı iller için fırtına uyarısı da yapıldı. Yapılan açıklamada; ‘’ rüzgarın bugün Mersin, Adana, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın (26 Aralık) sabah saatlerine kadar sürmesi beklenen şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere ulaşımda aksamalar ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’’ denildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.