Tarsus » Asayiş »

Mersin'in Tarsus İlçesinde Meydana Gelen Hırsızlık Olayında Ayran Kolisi Çalındı

İşletme sahibi şaşkınlığını gizleyemedi...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesindeki ilginç hırsızlık olayı duyanları şaşkına çeviriyor.
Tarsus Gündem Gazetesi’nde yer alan habere göre, ilçede bulunan Muvaffak Uygur Caddesi üzerindeki Aspava Cafe,  kimliği belirsiz bir kişi tarafından geçtiğimiz günlerde 2 kez soyuldu.
Geçen hafta perşembe günü erken saatlerde Aspava Kafe’ye gelen hırsız, kapı önüne bırakılan malzemeler arasından ayran kolisini alarak kayıplara karıştı. İş yerine gelen Yusuf Güloğlu malzemeler arasında ayranları göremeyince firmayı arayarak konuyu şikayet etti. Ancak firma yetkilisi ayran kolilerinin işyerine diğer malzemeler ile birlikte bırakıldığını ifade edince kamera kayıtlarına bakan Güloğlu, kimliği belirsiz bir kişinin kafe önüne gelerek ayran kolisini alıp gözden kaybolduğunu gördü.
Aradan geçen 2 gün sonunda aynı şekilde bir kez daha soyulan işyeri sahibi Yusuf Güloğlu şaşkınlığını gizleyemedi , Tarsus Gündem Gazetesi’ne ulaşan Güloğlu  ”Son derece komik bir hırsızlık olayı yaşıyoruz. Hırsız onca malzeme arasından gelip ayran kolisini çalıyor. Sanırım hırsız ayranı çok seviyor” diye konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.