Güncel »

Tarsus İdmanyurdu’nda 2. Yarı Hazırlıkları Başladı

TFF İkinci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Burhanettin Kocamaz Stadı’nda ikinci yarının hazırlık çalışmasını Teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde yapan Sarı-Lacivertli oyuncular, nefes açtı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma koşuyla başladı. Aurobik çalışmanın ardından ise günü tamamlayan temsilcimiz, 30 Aralık Pazar gününe kadar ikinci yarı hazırlıklarını Tarsus’ta sürdürecek.
Srı-Lacivertli temsilcimizde maddi sıkıntı devam ederken, takımın ihtiyacı olan mevkilere transfer yapılmaması gündemde. Oyuncularında alacağının bulunduğu ortamda yapılacak olan transferlerin takımdaki dengeleri bozabileceği ifade ediliyor.
Bu arada takımda sakat oyuncuların iyileşmesi yönetimi ve Teknik ekibi sevindirirken, sezon başı sakatlanan Aytaç Öden’in ikinci yarı itibariyle takımdaki yerini alacak olması ise yeni bir transfer olarak değerlendiriliyor.
Sarı-Lacivertli temsilcimiz, 31 Aralık 1 Ocak tarihleri arasında iki gün iznin ardından Manavgatta toplanarak 10 sürecek ikinci yarı ikinci etap çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.