Güncel »

Başkan H. Ruhi Koçak'tan "27 Aralık" Kutlama Mesajı"

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus'un  düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Koçak'ın kutlama mesajı ise şu şekilde;
27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluş günü, milli bütünleşme ve dayanışmayı, onurumuzu koruma erdemini yaşadığımız tarihi günlerden biridir.
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazanılan Ulusal Kurtuluş Savaşı İLE Tarsus’ta süren Fransız işgali son bulmuştur. 97 yıl önce tüm vatanımızda olduğu gibi Tarsus’ta da yüreği vatan sevgisi ile dolu asker ve halkımızın direnci ile işgalci güçler topraklarımızdan çekilmek zorunda kalmışlardır.
Bu anlamlı günde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünü kutluyorum.
H.Ruhi Koçak - Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası - Yönetim Kurulu Başkanı

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.