Kültür Sanat »

Mersin Valisi Ali İhsan Su'dan Yeni Yıl Mesajı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yıl başı nedeniyle bir "yeni yıl kutlama" mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Sevinçleriyle ve hüzünleriyle bir yıl daha geride bırakırken yeni bir yıla yepyeni umutlarla girmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşandığını ifade eden Vali Su, yeni yıl mesajında "Geride bıraktığımız yılda ilimizin sosyo-ekonomik gelişimini daha üst seviyelere taşımaya ve her şeyin en iyisine layık milletimizin hayat standartlarını, huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarda bulunmaya büyük bir gayret gösterdik.
Önümüzdeki yıl da bu yatırım ve hizmet atağını kentin tüm dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalışarak daha da üst noktalara çıkarmaya büyük bir şevk ve azimle devam edeceğiz.
Bu duygularla, 2019 yılının tüm Mersinli hemşehrilerim ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olarak geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.