Avukatlara Temel Fotoğrafçılık Sertifikası Verildi

Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından avukatlara yönelik düzenlenen sertifikalı Temel Fotoğraf Eğitimi’ ni başarıyla tamamlayan 30 kişiye sertifikaları düzenlenen törenle katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Av. Mustafa İsmet Ünal tarafından organize edilen fotoğrafçılık eğitimde, Eğitmen ve fotoğraf sanatçısı Taylan Deprem tarafından Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Merkezi’nde avukatlara ve adliye personellerine fotoğraf makineleri ve fotoğraf çekimine yönelik teknik bilgiler verildi. 5 hafta süren Temel Fotoğrafçılık Eğitimi sonunda katılımcılara sertifikaları, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu üyesi Av. Mahçe İnanoğlu Deprem, Eğitmen ve fotoğraf sanatçısı Taylan Deprem ile Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Av. Mustafa İsmet Ünal tarafından birlikte verdi.
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz,“Meslektaşlarımızın sosyal aktivitelere katılmalarını sağlamak ve fotoğraf sanatına gönül veren meslektaşlarımızın kendilerini bu yönde geliştirmelerine katkı sunmak amacıyla, Fotoğrafçılık kulübümüz tarafından eğitim düzenlenmiştir. Meslektaşlarımızın gerek kentimizde, gerekse farklı şehirlerde çekmiş olduğu tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra, toplumsal mesajları da yansıtan fotoğraflarını baromuzda açmış olduğumuz sergide, sanatseverlere sunuyoruz”diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.