Siyaset » Güncel »

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’den İlk Mesaj

Partisi CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, uzun süredir sahada çalışmalarını yürüten tecrübeli isim Vahap Seçer, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.


@mersinhaber 'i takip et
Geçmiş dönemde CHP Mersin Milletvekilliği yapan Vahap Seçer, adaylığının kesinleşmesinin ardından partililerle kayda aldığı video da “Hep beraber Tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağız.” mesajını verdi.
CHP’li Vahap Seçer geçmişte CHP'de Kurultay Delegeliği, Parti Meclisi Üyeliği, 2007 yılında gerçekleştirilen Genel Seçimi için partisinin Mersin’de yapmış olduğu Ön Seçim Yoklaması’nda 1. Sıradan çıkarak milletvekili adayı olarak girmiş ve 23. Dönem Mersin Milletvekili olmuştu.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden partisi CHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.