Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Erdemli Basınıyla Buluştu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Erdemli basınıyla buluştu.


@mersinhaber 'i takip et
Saatçioğlu Balık Restoran’ında, akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen Mükerrem Tollu, gazetecilerin günü tebrik ederek Erdemli’nin dünden bugüne geçirdiği değişim, basın kuruluşlarının toplum için önemi ve Erdemli siyaseti üzerine sohbet etti.
Yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi adına her zaman desteklerini sunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gazetecilerle Erdemli’ye ve Erdemli siyasetine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yemek davetine icabet eden gazetecilere tek tek teşekkürlerini sunan Başkan Tollu, bu özel günde Erdemli’de yapılan tüm hizmetlerin takipçisi olan basın mensuplarının günlerini kutladı. Sohbet sırasında, Erdemli’nin geçmişten bugüne kat ettiği yola değinen Başkan Tollu, “ Erdemli’nin nerelerden nerelere geldiğine sizler şahitsiniz, tüm hizmetlerimizi takip ediyorsunuz. İnşallah daha da iyilerini yapacağız. Cenab-ı Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.” şeklinde konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.