Mesika'nın Başkenti Mesiko'da Akaryakıt Boru Hattında Hırsızların Delik Açtığı Esnada Patlama Meydana Geldi

Meksika'da akaryakıt boru hattına delik açan hırsızların sonu kötü oldu. Hırsızlar yakıt çalmak için, akaryakıt borusunda delik açarken meydana gelen patlamadan yanarak feci şekilde öldü.


@mersinhaber 'i takip et
Yerel kaynaklara göre başarısız hırsızlık girişimi sırasında yaşanan büyük patlamada 20 kişi öldü yaklaşık 60 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.
Patlama Meksika'nın Başkenti Mesiko'da meydana geldi. Yerel saatle gece yarısı meydana geldiği bildirilen büyük ölçekli patlamada alevler metrelerce gök yüzüne yükselirken, yangından çıkan büyük siyah dumanlar gök yüzün kapladı.
Ayrıca, bir grup hırsız tarafından boru hattında açılan delikten sızan yakıtın sebep olduğu, patlama noktasına çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri gönderildiği bildirildi. Civarda bulunan Meksikalı vatandaşlar da patlamanın ardından çıkan yangın fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.