Tarsus » Güncel »

AK Partili Rüştü Çopur'dan, Teşekkür ve Cumhur İttifakına Destek Mesajı

AK Parti'den Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olan girişimci İş Adamı Rüştü Çopur ittifakın ve mevcut Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın ittifak adayı olarak gösterilmesinin ardından teşekkür ve İttifakı destekleyen bir mesaj yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Aynı zamanda AK Parti Tarsus Belediye Meclisi Üyesi olan ve uzun bir süredir Belediye Başkan Aday Adayı olarak saha çalışmalarını yürüten girişimci İş Adamı Rüştü Çopur resmi sosyal medya hesapları üzerinden, kendisini destekleyenlere teşekkür ve Cumhur İttifakına destek mesajı yayınladı. Çopur'un paylaşımı ise şu şekilde; "AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen yakın çalışma arkadaşlarıma, Aileme, can dostlarıma,dava arkadaşlarıma AK Parti Tarsus Teşkilatına, partili - partisiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim. AK Parti Genel merkezimizin aldığı Cumhur İttifakı kararına saygı duyuyorum.. Alınan kararın Mersin'imize, Tarsus'umuza ve diğer ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Reisimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN ne derse o. Durmak yok yola devam.. Saygılarımla."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.