Erdemli »

Başkan Tollu’dan Erdemli Vergi Dairesi’ne Ziyaret

Erdemli Vergi Dairesini ziyaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gerçekleştireceği projeleri anlatarak kurum çalışanlarının fikirlerini aldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Önümüzdeki süreçte istihdama yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini bildiren Başkan Tollu sözlerini şunları söyledi; “Erdemli’nin üretim merkezi olabilmesi için önemli planlarımız var. Çok şükür temel meselelerimizi büyük oranda hallettik.
İlçemiz her anlamda gelişime açık. Gelecek süreçte ilçemize limonata ve plastik kasa fabrikası kazandırmak istiyoruz. Bu sayede de ilçemizde kalkınmaya ve istihdama katkı sunmayı amaçlıyoruz. Ekonomide sağladığımız gelişme herkesin yararına olacaktır. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Dedi.
Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nuray Eğilmezcan’da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İlçemiz için önemli çalışmalar yürütüyorsunuz, özellikle eğitim noktasında attığınız adımlar çok önemli. Eğitime Destek Kurs Merkezleriniz sayesinde gelecek nesillerimizi hayata hazırlıyorsunuz. Çok teşekkür ederiz.” Dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.