Fen İşleri Aralıksız Çalışmaya Devam Ediyor

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları olumsuz hava şartlarına rağmen aralıksız bir şekilde sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
Ekipler son bir hafta içerisinde Sultanaladdin Mahallesinde yol bakım, onarım çalışmaları çerçevesinde parke döşeme ve yol yapımı, Çarıklar ’da dolgu çalışması, Bozdoğan’da parke döşeme yapmışlardı. Ayrıca ekipler İlipınar’ da stabilize yol çalışması, Kalınören ve Güleç Mahallelerinde stabilize yol bakım ve onarımı, Malaklar’ da Parke döşeme işlemlerini gerçekleştirmişlerdir.
Toplamda yaklaşık olarak 20 km yakın yol yapım – bakım – onarımı yapan Anamur Belediyesi Fen İşleri ekibi son hızla çalışmalarına devam etmektedir. Fen İşlerinden Sorumlu Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca;”Ekiplerimiz, müdürlüğümüzce planlanan çizelgeye göre her hafta farklı mahallelere giderek yağmurdan etkilenmiş yollara bakım onarım yapmaktadır. Elimizden geldiğince daha fazla mahalleye ulaşmak için son derecede hızlı bir şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. Malum havalar bu kış çok verimli geçti diyebilirim. Yazın su sorunumuz kalmayacak ama yollarımızı tahrik etmesi nedeni ile birkaç gruba bölünerek aynı anda birçok mahallemize hizmet vermekteyiz. Son bir hafta içerisinde toplamda 7 mahalleye hizmet vererek yaklaşık olarak 20 km yol yapım – bakım – onarımı yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Kalan mahalle yollarımızı en kısa zamanda yapacağımızı bildirerek bu olumsuz hava şartlarında çalışan ekip arkadaşlarıma kolay gelsin demek isterim.” Dedi.







Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.