Başkan Tollu, İstanbul’da Eğitim Gören Erdemlili Öğrencileri Ağırladı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehir dışında eğitim gören ilçe gençleriyle bir araya geldi. Gençlerin, ilçenin geleceğine dair fikirlerini alan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülkenin kalkınması için eğitimin çok önemsenmesi gerektiğini vurguladı.


@mersinhaber 'i takip et

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İstanbul’da eğitim gören Erdemlili öğrencilerle kahvaltı programında bir araya geldi. Kentin geleceği noktasında zaman zaman ilçenin her kesimi ile bir araya gelen Başkan Tollu, şehir dışında eğitim gören gençlerin fikirlerini aldı.
İstanbul’da eğitim gören gençler, süreç içerisinde sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını vurgulayarak, kahvaltı programında kendilerini ağırlayan Başkan Tollu’ya teşekkür etti.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülkenin geleceğinin gençlere emanet edildiğini vurgulayarak, gençlerin eğitimlerini aksatmadan sürdürmelerinin en önemli vazifeleri olduğunu belirtti. Bu kapsamda zaman zaman destek vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Tollu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine, gençlerin ülkeye sağladığı katkıyla ulaşabileceklerini ifade etti. Bu katkının da ancak ve ancak eğitimle olabileceğini dile getiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren her bir ferde minnettar olduklarını söyledi.





Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.