Güncel »

Mersin Sportif Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nden Resim Yarışması

Mersin’de ilköğretim öğrencilerinin katılımıyla Temiz Deniz, Temiz Doğa, Temiz Çevre temalı resim kompozisyon yarışmasında derece alanlar belli oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Kısa adı MESOB-DER olan Mersin Sportif Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından Akdeniz bölgesinde düzenlenen Temiz Deniz, Temiz Doğa, Temiz Çevre’nin canlandırıldığı, kirliliğe veya temizliğine dayalı resim kompozisyon yarışmasına katılan Cumhuriyet İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden kazananlar değerlendirme kurulu tarafından belirlendi.
3. ve 4. sınıfları kapsayan,  300 öğrencinin katıldığı ve 157 resim değerlendirmeye alındığı yarışmada ilk 10'a girenler belli oldu. Yarışmanın sonucunda, juri tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Decathlon Sponsorluğunda dereceye giren öğrencilerden 1.’ye 500 TL, 2.’ye 300 TL ve 3.’ye ise 200 TL Hediye Çeki verilecek.
Ayrıca, Önümüzdeki hafta içi düzenlenecek törenle organizasyonu yapan kurul tarafından, destek verenlere plaket takdim edilip, dereceye girenlere ise madalya verilecek.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.