Mersin Tarsus’ta Hayatını Kaybeden Öğretmen Nihat Kaylı, Memleketi Elazığ Baskil’de Toprağa Verildi

Öğretmenlik için geldiği ve bir süredir görev yaptığı Mersin’in Tarsus İlçesinde hayatını kaybeden Ortaokul Müdür Yardımcısı Nihat Kaylı, memleketinde toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus İlçesinde nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilde suya düşerek kaybolan ve bir süre sonra cansız bedenine ulaşılan, Okul Müdür Yardımcısı Nihat Kaylı, düzenlenen cenaze törenin ardından ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Hatırlanacağı üzere, Nihat Öğretmen 22 Ocak 2019 tarihinde Tarsus’ta bir eski öğrencisi ile gittiği piknikte, dereye düşerek kaybolmuş, arama kurtarma ekipleri tarafından günler süren çalışmalar sonucu; 1 Şubat 2019 tarihinde cansız bedenine ulaşılmıştı.
Mersin’in Akdeniz İlçesindeki Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nihat Kaylı’nın naaşı, Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Memleketi Elazığ’ın Baskil İlçesinde defnedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.