Başkan Can, Hizmetlerini Tek Tek Tarsusluların Hizmetine Sunmaya Devam Ediyor

Tarsus modern bir semt pazarına daha kavuşuyor Ferahim Şalvuz kapalı semt Pazarı 8 Şubat cuma günü açılıyor


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından Ferahim Şalvuz Mahallesine yaptırılan Kapalı Semt Pazarı 8 Şubat 2019 Cuma günü saat 13.30 hizmete açılıyor.
Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin ve Beydeğirmeni mahallelerine hizmet verecek olan kapalı semt pazarı modernliğin yanı sıra renkli desen verilmesiyle ayrı bir ilgi çekiyor.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kapalı semt pazarının bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Siyaset yapmadan herkesin belediye başkanı olmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Can, “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne kadar 339 bin Tarsuslunun belediye başkanı olmak için mücadele ettik. Siyaset yapmadık. İnsan ayırmadık. Mahallelerimizden gelen talepleri hemen projelendirip vatandaşımızın isteklerini hızlıca yerine getirmeye çalıştık. Bu projelerden biri de Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallemizin isteği olan kapalı semt pazarını inşallah Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Mahalle ihtiyacını rahatça karşılayacak semt pazarımız mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun. Tüm vatandaşlarımızı bu açılışımızda bizimle birlikte olamaya davet ediyorum” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.