Yapımı Devam Eden Tarsus Devlet Hastanesinin İnşaatında Çalışan, İnşaatın İşçi 3. Katından Düştü

Mersin Tarsus 82 Evler Mahallesinde yapımına devam edilen ve hızla ilerleyen 600 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatında iş kazası yaşandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İnşaatın bir an önce bitirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü Tarsus Devlet Hastanesi yeni binasının şantiye sahasında çalışan işçilerden 37 yaşındaki S.N adlı vatandaş, üzerinde çalıştığı 4 katlı iskelenin 3.katından başının üzerine düşerek yaralandı.
Tarsus Gündem Gazetesi sahibi Cihan Kezer’in edindiği bilgilerle yaptığı haberin devamı ise şöyle;Şantiyede çalışan işçilerin yardımı ile hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki şanssız adam, yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi.
Aile İş Kazasından dolayı yüklenici firmadan şikayetçi olurken, taburcu edilerek eve gönderilen S.N’nin ağrılarının artması sonrası tekrar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
600 yataklı Tarsus yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatında çalışan işçilerin, ağır şartlar altında çalıştırıldıkları ve 2 aydır maaşlarını alamadıkları da gelen bilgiler arasına yer alıyor.
Haber: Cihan Kezer/Tarsus Gündem
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.