Erdemli Belediye Başkanı Tollu’dan Üçtepe ve Çiriş’e Ziyaret

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Üçtepe ve Çiriş Mahalle ziyaretlerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


@mersinhaber 'i takip et
Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu’nun katılımıyla gerçekleştirdiği Üçtepe ve Çiriş mahalle toplantılarında vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.
Toplantıya katılan MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakına sadık olarak vargüçleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, Başkan Mükerrem Tollu’nun sonuna kadar yanında ve destekçisi olduklarını söylediler ve vatandaşlardan Cumhur İttifakına sahip çıkmalarını istediler.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da yaptığı konuşmada, ilçenin her noktasına taleplere ve eksiklere göre hizmet götürdüklerini belirterek, sadece hizmet götürmekle kalmadıklarını zaman zaman da yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışma yürüttüklerini ifade etti.
Tollu; “Sizlere, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin gururunu taşıyarak hitap etmekteyim. Her sokağa ve mahalleye vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına, ayrıştırmadan eşit hizmet götürdük, kimseyi etnik kökeni ya da görüşleri ile ayırmadık. Bizlerin yegâne görevi birleştirici olmaktı, bunu başardık. Ne kadar hizmet yapsak da gelişen çağa göre illaki eksikler çıkacaktır. Eksikler noktasında da zaman zaman sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Ziyarette söz alan Üçtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Koç ve Çiriş Mahalle Muhtarı Halil Bayır, mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ederek desteklerinin tam olduğunu bildirdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.