Başkan Tollu, “Fikir Sizden, Destek Bizden”

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri doğrultusunda Erdemli Tapu Müdürü Bülent Düzgün, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Ateş, İlçe Müftüsü Şeref Dindoruk ile bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Kentin geleceği için her kurum ve kuruluşun, yönetici ve bireyi fikrinin önemli olduğuna değinen Başkan Tollu, “Fikir sizden, destek bizden.” sloganıyla kurumların yanında olduğunu belirtti.
Tapu Müdürü Bülent Düzgün ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ateş, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Başkan Tollu’ya kurumlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür dileklerini iletti.
İlçe Müftüsü Ahmet Dindoruk; “Camilerimize, okullarımıza ve kurslarımıza gösterdiğiniz teveccühten dolayı, teşekkür ederiz. Rabbim sizlerden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Mükerrem Tollu’da ziyaretler esnasında şunları söyledi; “Bu memleket kolay bu hale gelmedi, kazanılmadı. Bizim yaptığımız, bu ülke için canını verenlerin yanında hiçbir şey değil. Gelecek süreçte gençlerimize yönelik stadyum çalışmamızda olacak ve değerlerimizi çocuklarımıza, bu yollarla onları her türlü kötü alışkanlıktan koruyarak aktaracağız. Kamu Kurumları, Sivil Toplum örgütleri, yöneciler ve her bir bireyin görüşleri ve fikirleri bizim için değerlidir. Proje sunan, fikir ortaya koyan olursa yapılması için destek bizden” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.