Erdemli Kültür Merkezinde İki Dev Konser

Erdemli Belediyesi Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, Kültür Merkezinde iki bölümden oluşan dev bir konser gerçekleştirdi. İlk bölümünde çocukların sahne aldığı konserin, ikinci bölümünde yetişkinler yer aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Koronun eğitimlerini gerçekleştiren Prof.Dr. Kadir Karkın ve A. Selçuk Bayburtlu Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Erdemli Belediyesi Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu’nun eğitimlerini gerçekleştiren Prof. Dr. Kadir Karkın ve A. Selçuk Bayburtlu çocukların gelişimine ciddi bir katkı sunan bu koronun ulusal boyutta birçok organizasyonda yer aldığını belirtti. Karkın ve Bayburtlu Başkan Tollu’ya, her zaman yanlarında olduğu için ve verdikleri desteklerden dolayı etti.
Sanata ve sanatçıya büyük önem veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kültürel değerler noktasında ellerinden gelen desteği verdiklerini bildirerek, bu çalışmaların devam edeceğini belirtti. Özellikle çocuklara yönelik yapılan faaliyetlere çok önem verdiklerini bildiren Başkan Tollu, ülkenin geleceğinin çocuklara ve gençlere emanet edildiğini bu sebeple de onların yetiştirilmesinin en önemli amaçları olduğunu ifade etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.